De praktijk

Tandartspraktijk Baflo is een praktijk waar een gemoedelijke en ontspannen sfeer hangt. De tandheelkunde is van hoog niveau.

Voor alle tandheelkundige behandelingen kunt u in de praktijk terecht

De tandarts staat altijd voor U klaar en U wordt altijd door hemzelf behandeld. Als het nodig is verwijst hij U door naar een mondhygiënist, kaakchirurg/implantoloog , orthodontist of een andere zorgverlener  in de directe omgeving.

Er is ruime ervaring in het vervaardigen van implantaat gedragen protheses (het zg klikgebit) en conventionele protheses , in nauwe samenwerking met de tandtechnicus  om een zo een natuurlijk uitziende prothese te maken.

Persoonlijke service en liefde voor het vak staan voorop in deze praktijk.

Sinds 1987 is de praktijk gevestigd in Baflo.  In de praktijk heeft u te maken met een beperkt aantal medewerkers. Tandartspraktijk Baflo verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. Wij hebben ons gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde / Preventie.

In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.

Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. U vindt er tijdschriften / informatiebrochures / speelgoed.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.